Brukt/bytte/delingsmarked for alpinutstyr og langrennsutstyr 2023.

Brukt/bytte/delingsmarked for alpinutstyr og langrennsutstyr 2023.
Lodgen Mat og Drikke i Øyer inviterer til et bærekraftig og samfunnsnyttig arrangement som vi håper vil falle i smak hos lokalbefolkningen og hyttebeboerne i skidestinasjonen. Lodgen stiller sine lokaler inne og ute til disposisjon og innlevering av salg og innlevering vil foregå her.
11:00 – 12:00 Innlevering av utstyr
12:00 – 16:00 Salg/bytte/dele
16:00 – 16:30 Henting av utstyr som ikke ble solgt/byttet/delt.
I en undersøkelse svarer nesten 7 av 10 foreldre at barneidretten koster for mye, og sportsutstyr og -klær trekkes frem som en av de store kostnadsdriverne. 16 prosent oppgir at de har tatt barna sine ut av en idrett fordi den har vært for dyr. Bruktmarkedet er et direkte tiltak for å få ned kostnader på utstyr og at brukt utstyr kan være vel så bra som nytt utstyr. Vi ønsker å senke terskelen for å starte med og holde på med idrett i forhold til kostnad.
Hvordan fungerer det?
Dersom du har noe å selge, kan du levere utstyret mellom kl 12:00 og 13:00 og velger hvilken pris du ønsker å selge for og henger prislapp m/mobilnummer for hvor det skal Vippses til på din vare. Ønsker du å være til stede selv, så er det bare hyggelig og enda bedre 🙂
Utstyr som ikke blir avhendet eller solgt må hentes på slutten av dagen. Uavhentet utstyr doneres til ØTI, som leverer dette til BUA Øyer (som har gratis utlån av brukt utstyr).
Dersom du har utstyr å selge – men IKKE klarer å få levert dette på egen hånd, så ta kontakt med Rune på tlf 92240010 før fredag, så finner vi en løsning på det.

Arrangementet er ferdig.

Dato

des 09 2023
Expired!

Tid

13:00 - 16:00